Elektronska pošta:
info@gipin.si

Telefon:
035 660 547

cask-1.png

IZVEDBENI INŽENIRING

Podjetje GIPIN izvedbeni inženiring d.o.o. Trbovlje, skrajšano Gipin d.o.o., je bilo ustanovljeno leta 2009, s sedežem v Trbovljah. Družba se ukvarja z gradnjami, inštalacijami, projektiranjem, inženiringom in nadzorom. 


Vsa tri področja ( električne, strojne instalacije ter gradbeno obrtniška dela ) pokrivamo z strokovno usposobljenim osebjem – delovodjem. Le ta vodi in na gradbišču organizira delo, formira skupino ki potem pod njegovim nadzorom izvajajo dogovorjeno delo. Delovodja je usposobljen, da se lahko dogovarja z nadzorom in predstavnikom investitorja glede časovnih ali drugih omejitev ki se lahko pojavijo pri posameznem delu.

Vsi zaposleni, so strokovno usposobljeni za svoje delo, opravljene imajo vse potrebne zdravniške preglede, izpite iz varstva pri delu in pri delu uporabljajo vsa potrebna zaščitna sredstva.

ekipa_-_kadrovski_viri.jpg

KADROVSKI VIRI IN ORGANIZACIJA DELA:

Zavedamo se, da je zadovoljstvo naročnika zelo pomemben dejavnik, zato z našo ekipo, 15 zaposlenih, izvajamo projekte v dogovorjenih časovnih okvirjih.

20161219_163046.jpg

TEHNIČNI VIRI

Podjetje Gipin d.o.o. za vsa navedena dela razpolaga z lastno tehnično opremo, delavnimi sredstvi in gradbenimi odri.


NAŠI DOBAVITELJI

                                 

VZGOJNO IZOBRAŽEVALNI OBJEKTI    TRGOVSKI CENTRI    INDUSTRIJSKI OBJEKTI   POSLOVNO STANOVANJSKI OBJEKTI    GOSTINSKI OBJEKTI